Hyrje në Studimin e Talenteve Globale 2020

Mirësevini në Studimin Global të Talenteve 2020 - Na tregoni se çfarë lloj talenti global jeni!

Në vitin 2018, 366,000 njerëz në 197 shtete morën pjesë në këtë studim dhe botimet që rezultojnë janë shpërndarë në mbi 1000 artikuj në mediat prestigjioze të lajmeve në botë. Këtë vit, bëhuni një prej tyre dhe na ndihmoni të zbulojmë dinamikën që po shndërron botën e punës!

Na tregoni rreth preferencave tuaja të punësimit dhe lëvizshmërisë dhe zbuloni profilin tuaj personal të talentit me rekomandime të vlefshme duke plotësuar këtë sondazh! Këto njohuri do të na mundësojnë të kuptojmë më mirë preferencat tuaja në karrierë dhe të informojmë rekrutuesit se çfarë është e rëndësishme për kandidatët për punësim në të ardhmen.

Ne e vlerësojmë kohën dhe angazhimin tuaj.

.
11% Complete

Conduct your own online surveys